Visie

Bij SNL geloven we in doen waar je goed in bent

Visie

SNL staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouw-oplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, (pre-) engineering, elektrotechniek en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaal-machinebouw, SNL biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Doen waar we goed in zijnMaximaal ontzorgen
Bij SNL geloven we in doen waar je goed in bent. Daarom hebben de divisies binnen onze groep ieder hun eigen specialisme. Van hoogwaardige machinebouw tot vakkundige service & support: Ieder concentreert zich op datgene waar hij in is gespecialiseerd. Op die manier ontstaat er geen ‘ruis’ en kunnen we op ieder vlak de allerhoogste kwaliteit voor u waarborgen.Bij SNL willen we onze klanten maximaal ontzorgen. Dat doen we door de kennis binnen onze divisies zo veel mogelijk te bundelen. We hanteren korte lijnen, hierdoor werken we zeer efficiënt en beperken foutenmarges tot een minimum. Doordat wij het gehele proces in eigen huis voor u verzorgen, houden we grip op kwaliteit, doorlooptijden en kosten. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd.

Daarom kiezen klanten voor SNL:

  • One stop shop
  • Eén adres, één aanspreekpunt
  • Service en support
  • Afspraak is afspraak
  • Onvoorwaardelijke kwaliteit
  • Leverbetrouwbaarheid
  • Marktconforme prijsstelling
  • Korte lijnen, snel schakelen
  • Eigen additionele interne kwaliteitsoperatie: SNL Quality Guarantee

De beste kwaliteit

SNL wil een toonaangevende speler in de industrie te zijn door klanten te voorzien van innovatieve en efficiënte oplossingen voor hun vraagstukken op het gebied van machinebouw. We streven ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden. We zetten ons daarom in op het behoud van een hoog technisch niveau binnen ons bedrijf.

Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Dit doen we door hen te voorzien van de juiste oplossingen op het juiste moment. Of het nu gaat om een component of een volledig machine: met SNL zijn we de betrouwbare partner voor onze klanten. Samen met hen realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossingen.

Om dit te realiseren, zullen we blijven investeren in onze mensen, technologieën en processen. Ook blijven we ons ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende marktbehoeften, om zo onze klanten te blijven ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Onze focus zal altijd liggen op de vervaardiging van hoogwaardige metaalproducten en -oplossingen, en op het waarborgen van de beste kwaliteit en service voor onze klanten.