Ontbramen

volgens SNL Machinebouw

Machinaal ontbramen

Hoe netjes we ook te werk gaan, bij het bewerken van metaal is er altijd kans op bramen. Voor een goed eindresultaat is ontbramen dan ook onmisbaar. Bij SNL Machinebouw ontbramen we machinaal. Door alle bramen te verwijderen is het eindresultaat niet alleen mooier, maar ook veiliger tijdens de montage én het eindgebruik.

Bij SNL Machinebouw kunnen we deze vervelende bijwerking van metaalbewerking snel en gemakkelijk verwijderen met onze moderne machines.

Wat is ontbramen?

  • Door te lasersnijden ontstaan er oneffenheden aan de randen van het metaal.
  • Ontbramen is het verwijderen van oneffenheden op metaal, als gevolg van metaalbewerking.
  • Bij SNL Machinebouw hebben we ontbraammachines tot onze beschikking. Deze machine slijpen alle scherpe randen en oneffenheden weg.

Bij SNL Machinebouw kiezen we voor machinaal ontbramen vanwege het mooie en veilige resultaat. Om die kwaliteit te bereiken is niet alleen kennis, maar ook een moderne machine nodig. We kiezen er daarom voor om gebruik te maken van de gerenommeerde machines van Timesavers.

De vakmensen die deze ontbraammachines bedienen, beschikken over de juiste kennis en kunde om klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Ontbramen met Timesavers

Bij SNL Machinebouw maken we dus gebruik van Timesavers ontbraammachines. Deze machines zorgen ervoor dat alle producten handzaam gemaakt kunnen worden. Alle oneffenheden op het RVS worden verwijderd. Over de Timesavers:

"De Timesavers machines ontbramen doormiddel van een borstelsysteem, waar meerdere borstels tegen elkaar inwerken. Hierdoor worden scherpe randen en oneffenheden weggeslepen. Dit komt ten goede van het uiterlijk van het metaal maar het draagt ook bij aan de veiligheid en de functionaliteit. Hiernaast wordt het mogelijk nadat het materiaal is ontbraamd verdere aanpassingen aan het product te maken, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een poedercoating."