Over SNL

Gebundelde krachten in de metaalindustrie

Over SNL

SNL staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouwoplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, engineering, elektrotechniek en service.

Of het nu gaat om componenten of een volledige machine op mout: wij hebben een optimale oplossing voor ieder vraagstuk. Bij SNL worden de krachten van verschillende metaalbedrijven gebundeld. U kunt ons dan ook met een gerust hart inschakelen voor het gehele proces: van advies en (pre-)engineering tot en met inbedrijfstelling en nazorg. Maar ook wanneer u behoefte heeft aan de expertise van één van onze bedrijven, zijn we uiteraard graag van dienst!

Onze eigen kwaliteitsgarantie zorgt voor de zekerheid van procescontinuïteit.

Concentreren op een specialisme

Bij SNL geloven we in doen waar je goed in bent. Daarom heeft iedere divisie binnen onze groep hun eigen specialisme. Bij SNL concentreert iedereen zich op datgene waar hij of zij goed in is. Op die manier ontstaat er geen ruis en kunnen we op ieder vlak de allerhoogste kwaliteit voor u waarborgen.

Tegelijkertijd benutten we bij SNL de kracht van onze samenwerking ten volle. We hanteren korte lijnen, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken en foutenmarges tot een minimum beperkt worden. Doordat wij het gehele proces in eigen huis voor u kunnen verzorgen, houden we grip op kwaliteit, doorlooptijden en kosten. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd.

Onze divisies en bedrijven

SNL bevat drie divisies, ieder met hun eigen specialisme:

SNL bestaat uit twee werkmaatschappijen die zowel zelfstandig, als ook aanvullend en strategisch opereren. Dankzij deze structuur kunnen we zeer efficiënt werken en zorgen we dankzij de directe lijnen binnen de organisatie voor een snelle levertijd en waarborgen we over het hele proces de SNL Quality Guarantee.