Glasparelstralen

De finishing touch voor RVS

Glasparelstralen

Als toeleverancier op het gebied van metaal wil SNL Metaal een volledige service bieden die gericht is op efficiƫnte productie en de hoogst haalbare kwaliteit. Om roestvaststalen producten een finishing touch mee te geven adviseren wij glasparelstralen.

Om de kwaliteit van het glasparelstralen te garanderen doen we dit in eigen beheer. Op deze manier sluiten we de contaminatie met staal uit. Onze glasparelstraalcabine is maar liefst 153,6 m3! Uiteraard zijn de vloer en plinten van deze straalcabine volledig van RVS gemaakt. In de straalhal, die een staalconstructie heeft met takelmogelijkheden, worden producten gemakkelijk verplaatst en opgepakt.

Specialisatie

Bij SNL werken we met een gritrecyclingsysteem. Het straalmiddel wordt gefilterd en hergebruikt. Eventuele ijzerdeeltjes worden afgevangen met behulp van de pijpmagneet. Ook aan de wandbekleding is gedacht. Deze is gemaakt van een wit zeildoek voor optimale lichtopbrengst. Ook de patronenfilterinstallatie draagt bij aan een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. De filter wordt tijdens het stralen continu gereinigd.