One-stop-shopping

Ontzorgen van begin tot eind

One-stop-shopping volgens SNL

Metaal- en machinebouwoplossingen van de hoogste kwaliteit. Dat is waar we ons bij SNL dag in, dag uit hard voor maken. Met meer dan 100 vakspecialisten werken we hier continu aan de mooiste metaalproducten voor de food- en non-food industrie.

Bij SNL ontzorgen we de klant van begin tot eind

SNL is van leverancier in metaalproducten voor food en non-food industrie. Als one-stop-shop maken we onder andere interne transportsystemen, liftsystemen en sorteersystemen voor OEM'ers. SNL is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf dat voorziet in het gehele proces. Bij SNL ontzorgen we de klant dus van begin tot eind. Voor iedere discipline binnen dit proces hebben wij de juiste vakmensen in huis om uw project te realiseren.

Dat betekent dat we van het eerste plan en de engineering tot de productie en het onderhoud betrokken zijn. En hoewel we iedere opdracht snel, slim en scherp uitvoeren, verliezen we de kwaliteit daarbij nooit uit het oog. Die staat bij ons namelijk op de eerste plaats. We hebben daarom in ieder stadium zelf ontwikkelde kwaliteitscontroles ingebouwd.

Bij SNL bent u aan het juiste adres voor allerlei metaaloplossingen. We maken het onze opdrachtgevers graag gemakkelijk als one-stop-shop: één leverancier voor alle gevraagde producten en diensten. SNL bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, die ieder hun eigen specialisme hebben.

Zo hebben onze klanten tot het moment van oplevering geen omkijken meer naar hun opdracht. Door de krachten van onze bedrijven te bundelen kunnen we iedere opdrachtgever bedienen of het gewenste niveau. Van seriematig plaatwerk, lassen, verspanen en assemblage tot klantspecifiek maatwerk voor machinebouw.

Bij SNL voeren we allerlei metaalbewerkingen in eigen huis uit. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk hier voor welke bewerkingen u onze specialisten in kunt schakelen.

Wat is one stop shopping in de wereld van metaal?

Eén aanspreekpunt en één leverancier voor alles wat u nodig hebt. Dat is wel zo makkelijk. Daarom proberen we bij SNL een zo compleet mogelijke partner op het gebied van metaal te zijn. One stop shopping biedt klanten veel gemak en zekerheid. Door alles bij één partij neer te leggen kunt u profiteren van maximale ontzorging. Bij SNL betekent dat dat we u in het complete traject kunnen helpen. Van het meedenken over de beste oplossing en de engineering tot het kwalitatief vakkundig bewerken en assembleren van metaal.

Benieuwd wat we allemaal doen?