Totaalleverancier voor de metaalindustrie

Snel, kwalitatief en efficiënt tegen lage losten

laser-white.png

Laserwerk

Geautomatiseerd en zeer precies lasersnijden: wij weten hoe het moet. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we snel leveren.

welding.png

Plaat- en constructiewerk

We zijn sterk in kleine constructies, maar ook in plaatwerk van grote afmetingen. Wat we ook doen, we houden rekening met de hoogste kwaliteitseisen.

conveyor (3).png

Framebouw en submodules

Assemblage en montage behoren tot onze kernspecialismen. Wij stellen frames en modules met grote precisie samen in onze montagehal.

SNL Metaal

Wanneer u op zoek bent naar een toeleverancier in de productie van samenstellingen uit plaatwerk of profielen dan wilt u het liefst dat dit goed, snel en tegen een scherpe prijs wordt geleverd. Veel toeleveranciers zijn niet in staat om aan al die eisen te voldoen. Bij SNL Metaal hebben we verschillende krachten gebundeld om dit wél mogelijk te maken. SNL Metaal is meer dan een toeleverancier in (hoogwaardig) RVS. We adviseren, denken mee en zijn servicegericht. Heeft u behoefte aan een gespecialiseerde partner op het gebied van metaal? Wij helpen u graag. We zijn gespecialiseerd in bewerkingen zoals laseren, machinaal ontbramen, kanten, walsen, lassen, verspaning, finishing en assemblage.

ONZE BEZIGHEDEN

METAALTOELEVERING EN MACHINEBOUW
prototype.png

Detail-engineering en werkvoorbereiding

laser-cutting-machine.png

Lasersnijden

metal (2).png

CNC kanten

robot.png

Verspaning

lasser-image.png

Lassen/samenstellen

drill.png

Algemene bewerkingen

polish.png

Finishen

tools-and-utensils.png

Assemblage