Machinebouw

SNL Divisie: Machinebouw

Door de jaren heen is SNL uitgegroeid tot een partner die in staat is om het volledige machinebouw-proces uit te voeren. Van tekening tot assemblage. SNL gaat vaak langdurige samenwerkingen aan met opdrachtgevers. Op die manier is het voor hen weer mogelijk om zich te focussen op het ontwikkelen en vermarkten van machines.

SNL Machinebouw is voor veel OEM’ers een partner die het volledige proces van de machines uit kan voeren. Van tekening tot assemblage. Neem contact op met onze machinebouw-specialisten

Engineering

Het proces van engineering, productontwikkeling en re-design begint bij SNL met de vraag: “Wat wil onze klant?” Dat is de eerste en voornaamste vraag die we stellen wanneer we aan de slag gaan. Bij SNL maken we altijd maatwerksystemen die het productieproces van onze klant efficiënter, sneller of rendabeler maakt. Om dat te bereiken is het belangrijk dat we precies weten waar u naar op zoek bent. Het is echter niet nodig om met een kant en klaar plan te komen, wij denken juist graag met u mee.

Het traject

In het voortraject betrekken we dus zoveel mogelijk partijen en disciplines bij het traject. Verkoop, werkvoorbereiding, inkoop, productie, elektro, montage, service en vooral de klant. Met dit team bundelen we kennis om tot een goed ontwerp te komen dat aan al uw eisen voldoet.

Veel van onze maatwerksystemen worden gebruikt voor intern transport. Van in dozen verpakte spullen tot losse voedingsmiddelen, dagelijks worden er heel wat producten over lopende banden verplaatst. Dat proces moet natuurlijk op rolletjes lopen. Bij SNL bent u aan het juiste adres voor de ontwikkeling van een compleet maatwerk transportsysteem dat precies werkt zoals het moet.

Machine- en modulebouw

Kan het beter? Kan het slimmer? Dan zijn de eerste vragen die we onszelf stellen zodra we aan de slag gaan met een opdracht voor machine- en/ of modulebouw. Door te kiezen voor modulebouw bespaart u zichzelf het inkopen van kleine series mechatronische producten. Deze mechatronische producten worden vaak gebruikt voor subsamenstellingen van een machinedeel. Het is daarom gemakkelijker om te kiezen voor een compleet samengestelde module.

"Onze engineers vertalen iedere vraag naar een perfect passende oplossing."

Allround machinebouw

Bij SNL kunt u terecht voor allround machinebouw. Hiervoor hebben we alles in huis; van adviseren en engineeren tot het maken en installeren van deelsystemen en complete transportsystemen. Bij SNL zijn onze medewerkers ook blij u te kunnen helpen met het produceren van subsamenstellingen. Hier kunt u niet alleen terecht als u een complete machine nodig hebt, ook met kleinere opdrachten helpen we u graag. We weten als geen ander dat kwalitatief geweldige onderdelen een flinke bijdrage leveren aan het uiteindelijke resultaat. Onze subsamenstellingen voldoen altijd aan de hoogste eisen. Bij SNL ligt onze focus op RVS. Na al die jaren mogen we onszelf een specialist noemen in het verwerken van dit materiaal. Door onze expertise kunnen we moeiteloos voorzien in plaatwerk, onderdelen, componenten, halffabricaten, frames, machine- en modulebouw.

Assemblage en montage

Uw eisen, specificaties en kwaliteitsnormen, in combinatie met onze engineering en advisering, vormen hét uitgangspunt voor de realisatie van transportsystemen. SNL beschikt over een grote assemblage- en testruimte. Voor zowel kleine als grotere projecten kunt u dus bij ons terecht.

Wij leveren machines en modules sleutelklaar op en zijn het liefst van A tot Z betrokken bij ieder project. Juist omdat we hier alles zelf kunnen en mogen verzorgen staan we garant voor de hoogst haalbare kwaliteit. Natuurlijk denken we ook graag met u mee over de beste oplossing wanneer u een budgettair kader heeft.

Voor alle vragen rondom machinebouw
Stelt u zich eens voor; een partner waar u al uw vraagstukken rondom machinebouw neer kunt leggen zonder tussenkomst van derden. Dit zorgt ervoor dat we iedere opdracht snel, goed en volledig getest op kunnen leveren. Onze engineers vertalen iedere vraag naar een perfect passende oplossing. Van deelsystemen tot complete transportsystemen, van prototype tot grote serie: SNL ontwikkelt en produceert het allemaal. Uw productieproces is daarbij leidend.Het is namelijk de bedoeling dat onze systeemoplossingen uw productielijn efficiënter, rendabeler en sneller laten verlopen. Om die reden besteden we uiterst veel zorg aan onze eigen doorlooptijd, kosten en complexiteit. Bij SNL weten we hoe belangrijk de kwaliteit van ons product is voor een vloeiend verloop van uw productieproces. Bovendien worden al onze producten in Nederland geproduceerd en geassembleerd. Sterker nog, alles wordt gemaakt door onze eigen zusterbedrijven binnen SNL.