Kanten

volgens SNL Machinebouw

Kanten bij SNL Machinebouw

Kanten is een metaalbewerkingstechniek voor het vervormen van metaal. Bij SNL Machinebouw kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardig kantwerk. Met onze moderne kantbanken helpen we u graag en snel.

Een kantbank wordt ingezet om platen in een hoek of bocht te buigen. Zo kunnen er hoeken in een plaat worden gemaakt, zonder dat twee afzonderlijke platen aan elkaar gelast hoeven te worden. Kanten is dus een snellere en betere manier voor het verkrijgen van een hoek in een plaat.

Kanten: een stevige oplossing voor plaatbewerking

Bij SNL Machinebouw werken we met RVS. RVS platen worden bij het kanten gebogen in een afkantpers. Na deze bewerking is het materiaal blijvend van vorm veranderd. Een nauwkeurig werkje, dat vraagt om gespecialiseerde medewerkers. Bij SNL Machinebouw werken kanters met verstand van zaken. Zij weten altijd een hoogwaardig eindresultaat op te leveren.

Een volledig vlakke plaat ombuigen tot een hoogwaardig 3D product: onze kanters doen het graag. We kennen de mogelijkheden van deze bewerkingsmethode en zetten die waar nodig in. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van kanten weten we hoe we -door slim te buigen- een eindproduct leveren dat voldoet aan de tekeningeisen. Onze CNC gestuurde kantbanken leveren daar een grote bijdrage aan.

Nauwkeurig werk dat vraagt om de experts van SNL Machinebouw

SNL Machinebouw beschikt over moderne kantbanken voor het kanten van RVS. Platen worden door deze metaalbewerkingstechniek omgetoverd tot de meest uiteenlopende vormen. Net als onze andere bewerkingen wordt ook het kanten van RVS hier met de grootste precisie uitgevoerd, zodat we klanten kunnen garanderen dat zij tevreden zijn met het product.

Bij deze productietechniek buigen we 2D platen om naar een 3D contour. De mogelijkheden en toepassingen van kanten zijn eindeloos en onze specialisten denken dan ook graag met de klant mee over de beste optie.