Hoogwaardige metaalverwerking

RVS onderdelen en componenten

Components

Deze afdeling van SNL Machinebouw is dé leverancier van RVS onderdelen en componenten. Van hoogwaardige RVS samenstellingen en framebouw tot plaatwerkconstructies, casco’s, bordessen, pijp- en leidingwerk, draai- en freeswerk en hoogwaardig laswerk.

SNL Machinebouw zorgt er altijd voor dat de RVS componenten en onderdelen hoogwaardig zijn, maar we zetten ook graag een stapje extra als het aankomt op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk.

Kwaliteit en efficiëntie, een ideale combinatie

Eén van de manieren waarop wij dat doen is door alles in eigen huis te produceren. Hierdoor houden we niet alleen grip op de kwaliteit, maar ook op de kosten en levertijd. In de werkplaats van SNL Machinebouw wordt uitsluitend RVS verwerkt door mensen die jarenlange ervaring hebben in de voedingsmiddelenindustrie. Wij weten precies welke normen er gelden in deze industrie.

Wat betekent dat voor u?

Doordat de components afdeling ook deel uitmaakt van de volledige productieketen binnen onze system supply activiteiten, zijn de werkprocessen zeer efficiënt en is de kwaliteit zeer hoog. Het is deze combinatie die zorgt voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Wanneer u een project heeft voor hoogwaardige RVS verwerking in welke vorm dan ook, dan willen wij graag met u hierover in gesprek. Wij laten u graag onze werkplaats zien en zullen u overtuigen door u kennis te laten maken met onze efficiënte werkprocessen.