Assemblage

Mechanisch en elektrisch

Assemblage bij SNL Machinebouw

Bij SNL Machinebouw ontzorgen we onze klanten zo veel mogelijk. Door korte lijnen te hanteren kunnen we efficiënt werken en fouten tot een minimum beperken. Het hanteren van die korte lijnen kan alleen omdat we bij SNL Machinebouw alles in eigen huis verzorgen. Alles wordt dan ook in Nederland geproduceerd en geassembleerd. Voor de mechanische en elektrische assemblage kunt u dus gewoon bij ons terecht.

SNL Machinebouw is voor veel OEM’ers een partner die het volledige proces van de machines uit kan voeren. Van tekening tot assemblage. Lees meer over onze specialismen.

Mechanische assemblage

Onze mechanische assemblagemonteurs zetten aan de hand van tekeningen en schema’s machines en systemen vakkundig in elkaar. Nauwgezet werken is hierbij een absoluut vereiste! In onze schone assemblageruimte worden alle bewerkte onderdelen geassembleerd tot het gewenste opleverniveau. Dat varieert van een halffabricaat tot een volledig afgewerkte samenstelling.

​Elektrische assemblage

Onderdelen vakkundig monteren en vervolgens assembleren tot een perfect geheel is voor de mensen van SNL Machinebouw geen probleem. Ook voor de elektrische assemblage bent u aan het juiste adres.