Kanten

Bij SNL Metaal kennen we alle mogelijkheden van kanten

Kanten

Kanten is een manier van plaatbewerking die niet meer weg te denken is uit de metaalwereld. De machines die hiervoor gebruikt worden zijn speciaal geconstrueerd om platen in een hoek of bocht te buigen. Eén plaat krijgt een of meerdere hoeken, waardoor het niet langer nodig is om verschillende platen aan elkaar te lassen.

Bij SNL Metaal verzorgen we uiteraard ook in zetwerk. Van een vlakke plaat tot een prachtig eindproduct in 3D; bij SNL Metaal kennen we alle mogelijkheden van kanten. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van kanten weten we hoe we door slim te buigen een eindproduct leveren dat voldoet aan de tekeningseisen.

Kant en klaar

Met een uitgebreid machinepark en specialisten die de kantbanken nauwkeurig weten te bedienen kunnen we uw plaatwerk snel leveren. Wij denken graag met u mee over het kanten van diverse plaatwerken. Of het nu om een grote of kleine serie gaat, of u op zoek bent naar een professional die RVS kant, bij SNL Metaal bent u aan het juiste adres! Dit komt simpelweg omdat we de juiste machines, materialen en ervaring hebben. Hoewel kanten een redelijk complexe techniek is kunnen we, naast een kwalitatief hoogstaand eindresultaat, uw kantwerk snel leveren.

Kanten bij SNL Metaal

De duivel zit vaak in de details. Bij kanten is dat niet anders. Een hoogwaardig kwaliteitsproduct ontstaat alleen als de bewerkingen in de tussenfasen ook tot in de puntjes verzorgd zijn. Om die reden houden we het volledige productieproces bij SNL Metaal in eigen handen. Bij deze productietechniek buigen we 2D platen om naar een 3D contour. De mogelijkheden en toepassingen van kanten zijn eindeloos en de specialisten van SNL denken dan ook graag met de klant mee over de beste optie. Uiteraard verzorgen we bij SNL ook zetwerk. Met hoogwaardige CNC gestuurde kantbanken kunnen we onze klanten voorzien van divers gekant plaatwerk. Door vakmanschap en kennis te delen met een ruime keuze in RVS zijn we de juiste partner voor al uw kantwerk.

De kantbanken van SNL Metaal

Omdat we alleen genoegen nemen met het allerbeste resultaat maken we bij SNL Metaal gebruik van een hoogwaardige CNC gestuurde kantbank.