Jubileum

SNL Machinebouw bestaat 25 jaar! Waar we in 1998 begonnen met het leveren van metaalproducten voor transport-, lift- en sorteersystemen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig partner voor OEM'ers uit het binnen- en buitenland.

De liefde voor metaal was bij zowel Ard als Frans al vroeg aanwezig: Ard stond op zijn zesde al het liefst in de schuur achter de draaibank, en Frans kon bijna eerder lassen dan fietsen. Beide heren waren werkzaam in de metaalindustrie toen ze in 1998 hun krachten bundelden. Samen richtten zij Smits en Lammers Machinebouw op. Al snel stonden de twee bekend als specialisten op het gebied van machinebouw.

Smits en Lammers groeit

De eerste jaren van Smits en Lammers Machinebouw waren Ard en Frans voornamelijk bezig als leverancier van metaalproducten voor interne transportsystemen, liftsystemen en sorteersystemen. In 2001 werd een tweede bedrijf opgericht. Naast Smits en Lammers Machinebouw, was er nu ook een Smits en Lammers Metaalindustrie.

Ontwikkelingen binnen SNL Machinebouw

Door de jaren heen kwamen er extra bedrijven, panden en mensen bij. Telkens met hetzelfde doel: met SNL Machinebouw dé partner in machine manufacturing voor OEM'ers worden. Door SNL Machinebouw kunnen bedrijven zich meer te concentreren op marketing, sales, engineering, het in bedrijf stellen van hun producten en het verlenen van service.

Toekomst SNL Machinebouw

SNL heeft haar focus van allroud toelevering verlegd naar de toelevering van parts & componenten, modules & systemen en service & support voor OEM'ers in de RVS (pet) food industrie.

We blikken met veel plezier terug op wat achter ons ligt, maar proosten vooral op wat er nog komen gaat! SNL staat de komende jaren uiteraard ook voor u klaar en kijkt ernaar uit om komende projecten samen met u te realiseren.