SNL Machinebouw bestaat uit verschillende, complementaire bedrijven. De kwaliteit van de Nederlandse maakindustrie vormt het succes van de systemen die we maken. Dat betekent ook automatisch het succes voor uw component, module of systeem.

Samenwerking van drie bedrijven

De drie bedrijven, die samen SNL Machinebouw vormen, zijn de belangrijkste schakels uit de keten voor het maken van machines. Gedurende het complete proces houden we optimale grip op maakbaarheid, kosten en logistieke prestaties. Dat kan alleen met voldoende vakbekwaamheid, kennis en knowhow. Gelukkig hebben we die bij SNL Machinebouw. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen in de markt en maakindustrie op de voet en spelen flexibel in op wensen van de markt.

Partner voor productie

Bij SNL Machinebouw merken we dat nationale en internationale machinebouwers (OEM’s) meer en meer moeten uitbesteden om succesvol te kunnen opereren. Door gespecialiseerde onderdelen van het productieproces uit handen te geven, kunnen zij hun innovatieprocessen versnellen, de organisatiestructuur vereenvoudigen, het werkkapitaal en het break-even punt verlagen en kosten reduceren.

Uw partner

SNL Machinebouw is ook graag uw partner op het gebied van componenten, modules en systemen. Onze kernspecialiteit? Food- en hoogwaardige RVS verwerking. Zowel in de ontwikkeling als in de productie en optimalisering hiervan hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend voor toonaangevende OEM’s in voedingsmiddelen industrie.