Bij SNL ontzorgen we de klant van begin tot eind

SNL Group is van leverancier in metaalproducten voor food en non-food industrie. Als one-stop-shop maken we onder andere interne transportsystemen, liftsystemen en sorteersystemen voor OEM'ers. SNL Group is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf dat voorziet in het gehele proces. Bij SNL ontzorgen we de klant dus van begin tot eind. Voor iedere discipline binnen dit proces hebben wij de juiste vakmensen in huis om uw project te realiseren.

Dat betekent dat we van het eerste plan en de engineering tot de productie en het onderhoud betrokken zijn. En hoewel we iedere opdracht snel, slim en scherp uitvoeren, verliezen we de kwaliteit daarbij nooit uit het oog. Die staat bij ons namelijk op de eerste plaats. We hebben daarom in ieder stadium zelf ontwikkelde kwaliteitscontroles ingebouwd.

Bij SNL Group bent u aan het juiste adres voor allerlei metaaloplossingen. We maken het onze opdrachtgevers graag gemakkelijk als one-stop-shop: één leverancier voor alle gevraagde producten en diensten. SNL Group bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, die ieder hun eigen specialisme hebben.

Zo hebben onze klanten tot het moment van oplevering geen omkijken meer naar hun opdracht. Door de krachten van onze bedrijven te bundelen kunnen we iedere opdrachtgever bedienen of het gewenste niveau. Van seriematig plaatwerk, lassen, verspanen en assemblage tot klantspecifiek maatwerk voor machinebouw.