Verlengstuk voor OEM’ers

Bij SNL Machinebouw willen we juist een verlengstuk zijn voor de OEM’er als toeleverancier. De afgelopen jaren hebben we niet alleen gemerkt dat er meer vraag is naar discrete en betrouwbare toeleveranciers, maar ook dat goede toeleveranciers eigenlijk onmisbaar zijn voor internationale machinebouwers.

Succesvol opereren door uitbesteden

OEM’ers moeten steeds meer uitbesteden om succesvol te kunnen opereren. Wij helpen hen daar graag bij in de vorm van een langdurige samenwerking. Door gespecialiseerde onderdelen van het productieproces uit handen te nemen kunnen OEM’ers weer meer innoveren, hun organisatiestructuur vereenvoudigen, het werkkapitaal verlagen en hun kosten verlagen. Wij geloven dan ook dat SNL Machinebouw de partner is in metaal- en machinebouwoplossingen voor opdrachtgevers in de food.

Het uitbesteden van productie is alleen succesvol wanneer er een nauwe samenwerking wordt aangegaan met de toeleverancier. Bij SNL Machinebouw zien we onszelf daarom eigenlijk ook als een verlengstuk van onze klanten. Hun eisen en wensen staan voorop.

Onze overtuiging

Een verlengstuk van een succesvolle OEM’er, dat word je niet zomaar. We hebben er de afgelopen jaren dan ook alles aan gedaan om onze lijnen zo kort mogelijk te maken. SNL Machinebouw is een one-stop-shop, waarbij alles in eigen huis wordt verzorgd. Hierdoor zijn we in staat om efficiënt te werken en foutmarges tot een minimum te beperken. Daarnaast is het belangrijk om de mensen én het machinepark up-to-date te houden.

Maatwerk

De eindklanten in de machinebouw vragen steeds meer naar specifiek maatwerk. Als toeleverancier kunnen we OEM’ers helpen om te voldoen aan de klantwensen met CTO. Door modules te standaardiseren kan er sneller geleverd worden én tegen een lagere prijs.

Omdat de focus bij SNL Machinebouw ligt op productie, kunnen we u helpen bij het voldoen aan de specifieke klantvraag tegen zo laag mogelijke kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden van SNL Machinebouw? Wij vertellen u er graag meer over!