Trens over de SE520

Trens over hun SE520 draaibank: “SE520 is een machine die is ontworpen voor de productie van kleine tot middelgrote series van kleinere stukken. Deze machine is ook geschikt voor werkplaatsen met stukproductie. Deze draaibank kan zowel eenvoudige als complexe vormstukken zoals flenzen en assen uit metaal en kunststof draaien. De machine kan handmatig worden bediend, met behulp van elektronische handwielen. Daarnaast kunnen technologische bewerkingen ook in automatische modus worden uitgevoerd, dankzij het moderne besturingssysteem. Het gebruik van de automatische modus opent nieuwe mogelijkheden in de stukproductie en in het verhogen van de productiviteit van kleine serieproductie.”

CNC besturing

De moderne CNC besturing van de draaibank maakt het programmeren van de machine stukken gemakkelijker. De Trens SE520 wordt gekenmerkt door de simpele programmering, teach-in functie, hoge nauwkeurigheid en hoge snelheid.

Over Trens

Trens heeft sinds 1951 al meer dan 100.000 precisie draaibanken gebouwd van hoge kwaliteit. Hier worden conventionele draaibanken, CNC draaibanken en draaicentra gemaakt. Trens is dus een echte specialist op het gebied van draaibanken die moeten presteren op het hoogste niveau.

Draaibank bij SNL Machinebouw

Inmiddels staat de draaibank bij SNL Machinebouw. Binnenkort kunnen we 'm dan ook in gebruik gaan nemen!

Meer weten over SNL Machinebouw?

Neem dan contact met ons op!