Onze klanten komen voornamelijk uit de voedselindustrie. Als machinebouwer voor deze industrie verzorgen we de detailengineering, productie en assemblage van systemen. We merken dat OEM'ers weer tijd hebben voor hun kerntaken als ze bepaalde onderdelen kunnen uitbesteden aan een partner zoals SNL Machinebouw. Als one-stop-shop willen we machinebouwers voor de voedselindustrie zoveel mogelijk ontzorgen. Door partnerships of nauwe samenwerkingen aan te gaan met onze klanten kunnen we ze maximaal ontzorgen. SNL Machinebouw is als het ware een verlengstuk van de klant.

Service tijdens het hele proces

Bij SNL Machinebouw staan we voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Klanten kunnen ons dan ook voor het hele proces inschakelen. Van het eerste advies en de pre-engineering tot en met de inbedrijfstelling. Maar we zetten graag een stapje extra. Ook ná de inbedrijfstelling zorgen we ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Serviceafdeling

Speciaal voor de nazorg hebben we een nieuwe afdeling binnen SNL Machinebouw opgericht: SNL Service. Hoewel we er in ieder stadium van onze werkzaamheden alles aan doen om fouten te voorkomen, zijn problemen na de inbedrijfstelling niet altijd te voorkomen. Storingen, uitval van personeel, een tekort aan personeel of noodzakelijke reparaties en onderhoud: het zijn zaken waar niet altijd invloed op uit te oefenen is.

Bij SNL Machinebouw willen we OEM'ers bijstaan bij al hun werkzaamheden. Oók wanneer er iets niet gaat zoals het hoort. Bij SNL Service kunnen we op professionele wijze helpen. Op de momenten dat het hard nodig is, zorgen wij voor een snelle oplossing.

Over SNL Service

SNL Service is dus een nieuwe afdeling binnen SNL Machinebouw. Op deze afdeling werken mensen met jarenlange praktijkervaring. Ze hebben stuk voor stuk de benodigde mechanische en elektrische expertise. Zo zijn we in feite niet alleen een serviceafdeling, maar een complete flexibele schil op het gebied van technisch support en service.

Waarvoor wordt SNL Service ingeschakeld?

Serviceklussen

SNL Service ondersteunt uw technische dienst op de momenten dat het

nodig is. Dit doen we zowel intern als bij externe bedrijven. Maak kennis met onze vakkundige experts.

Reparatie en onderhoud

Reparatie of onderhoud nodig aan uw machine? Voor de mensen van SNL Service geen enkel probleem. Ook voor modificaties van uw machines en gereedschap kunt u bij ons terecht.

Spare parts en servicedelen

Stilstaan vanwege een onderdeel is niet meer nodig met SNL Service. Wij denken met u mee over een passende oplossing en leveren een reserveonderdeel.