Hierdoor is éém van onze elektro monteurs bezig met een cursus Solidworks Electrical. Er was niet meer nodig dan 1,5 meter afstand, een goede bak koffie, en de benodigde software om een leerzame dag te hebben!

Solidworks Electrical

Met Solidworks Electrical wordt het elektrisch systeemontwerp gemakkelijker. Met een intuïtieve interface kunnen ontwerpen van elektrische systemen zo veel sneller afgerond worden. Veel elektrotechnici weten dat de software die ze moeten gebruiken bij het ontwerpen van schema's niet echt gebruiksvriendelijk is. Bij SNL kiezen we daarom voor de software van Solidworks. Zij hebben Solidworks Electrical ontwikkeld op basis van klantwensen.

Blijven leren

Bij SNL vinden we het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Een modern machinepark, een goede mix tussen ervaring en nieuwe inzichten...het draagt allemaal bij aan een beter eindresultaat. Ook de kennis van onze collega's houden we graag op peil. We hebben daarom regelmatig cursussen. Met deze cursus Solidworks Electrical wordt het veel gemakkelijk om elektrische ontwerpen te maken. Benieuwd wat onze elektromonteurs voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een probleemloos verlopende productie, continu. Daar gaat u voor. En daar mag niets tussen komen. Helaas zijn problemen niet altijd te voorkomen. Denk aan storingen, uitval van personeel, tekort aan personeel of noodzakelijke reparaties. Ook dan staat SNL klaar.