Fotobanner

Visie

SNL Group staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouw-oplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, (pre-) engineering, elektrotechniek en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaal-machinebouw, SNL Group biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Doen waar we goed in zijn

Bij SNL Group geloven we in doen waar je goed in bent. Daarom hebben de bedrijven binnen onze groep ieder hun eigen specialisme. Van hoogwaardig plaat- en constructiewerk bij AMS Metal en het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten bij LWM Laserservice tot de detail engineering, productie en assemblage van systemen, modules en componenten bij SNL Machinebouw. Ieder concentreert zich op datgene waar hij in is gespecialiseerd. Op die manier ontstaat er geen ‘ruis’ en kunnen we op ieder vlak de allerhoogste kwaliteit voor u waarborgen.

Maximaal ontzorgen

Bij SNL Group willen we onze klanten maximaal ontzorgen. Dat doen we door de kracht van onze bedrijven zo veel mogelijk te bundelen. We hanteren korte lijnen, hierdoor werken we zeer efficiënt en beperken foutenmarges tot een minimum. Doordat wij het gehele proces in eigen huis voor u verzorgen, houden we grip op kwaliteit, doorlooptijden en kosten. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en geassembleerd.

 • One stop shop
 • Eén adres, één aanspreekpunt
 • Service en support
 • Afspraak is afspraak
 • Onvoorwaardelijke kwaliteit
 • Leverbetrouwbaarheid
 • Marktconforme prijsstelling
 • Korte lijnen, snel schakelen
 • Eigen additionele interne kwaliteitsoperatie: SNL Quality Guarantee

De bedrijven van SNL Group

Bij SNL Group denken we mee in het gehele proces: van advies en (pre-)engineering tot en met inbedrijfstelling en nazorg. Ook wanneer u behoefte heeft aan de expertise van één van onze bedrijven, zijn we u uiteraard graag van dienst!

De SNL Group heeft drie werkmaatschappijen die zowel zelfstandig als samenwerkend opereren. Op deze manier kunnen we efficiënt werken en zorgen we dankzij directe lijnen voor een snelle levertijd.

 • SNL Machinebouw: de one stop shop voor de detail engineering, productie en assemblage van systemen, modules en componenten. Door de toegevoegde waarde van SNL Machinebouw zijn OEM'ers weer in staat zich te concentreren op hun marketing, sales, engineering, service en het in bedrijf stellen van machines.
 • AMS Metal: bij AMS Metal staan snelle levertijden, kwaliteit en efficiëntie centraal. Hier kunt u terecht voor plaat- en constructiewerk, verspanende bewerkingen, diverse lasprocessen en verschillende afwerkingsvormen.
 • LWM Laserservice: de ideale partner in het bewerken van RVS, staal en aluminium. Hier zijn ze gespecialiseerd in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten. Het laser- en plaatwerk is van hoge kwaliteit, maar wordt ook snel en tegen een scherpe prijs geleverd.

Bij SNL Group geloven we in doen waar je goed in bent.
Daarom hebben de bedrijven binnen onze groep ieder hun eigen specialisme


Frans Lammers SNL Group

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie