Fotobanner

Verspanen doen we zelf

Korte doorlooptijden, die zijn voor ons essentieel. Daarom zijn we jaren geleden zelf gaan verspanen. SNL beschikt inmiddels over 8 draai- en 6 freesbanken. Vorig jaar investeerden we bij SNL Systems nog in een grote draai-freesmachine van CMZ. We hebben hierdoor minder intern transport, hoeven minder om te spannen en daardoor verkleinen we het risico op beschadiging en kunnen we nauwkeuriger werken. Hoewel heel wat werk dat vroeger werd gefreesd, thans grotendeels door lasersnijden is vervangen, is de verspaningsafdeling een onmisbare afdeling binnen SNL Systems.

Een voet van een transportinstallatie wordt niet meer gefreesd maar uit plaat gesneden. Het freeswerk is vaak lichter geworden, maar wel langere stukken en de nauwkeurigheidseisen liggen hoger. Precies hiervoor is geïnvesteerd in een CMZ TZ35Y draai-freesmachine, de eerste zelfs die in Nederland werd geleverd! De keuze op de Spaanse machine is gevallen vanwege onder andere de stabiliteit en het vermogen van de aangedreven gereedschappen. 

Doordat wij in eigen huis kunnen verspanen houden we grip op de levertijd en kunnen we de kwaliteit van ons werk in eigen hand houden. Wanneer het nodig is, kunnen we bovendien snel schakelen en bieden we u een hoge mate van flexibiliteit.

Benieuwd naar ons machinepark en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie