Fotobanner

SNL Metal het nieuwste bedrijf binnen de SNL Group

De voormalige productieafdeling van SNL Systems is een zelfstandig bedrijf geworden, SNL Metal. Daarmee is SNL Metal het nieuwste bedrijf binnen de SNL Group. De corebusiness blijft hetzelfde en variëert van zagen tot draaien, frezen en lassen. Dit gebeurt met de ondersteuning van het verkoopteam, bedrijfsbureau, logistiek en een eigen administratie.

De klanten van SNL Metal blijven de intercompany klanten (SNL Systems en STM) maar ook derden klanten zullen als vanouds bediend blijven worden vanaf de Madame Curieweg nummer 10. SNL Metal is dé leverancier van RVS onderdelen en componenten. Van hoogwaardige RVS samenstellingen en framebouw tot plaatwerkconstructies, casco’s, bordessen, pijp- en leidingwerk, draai- en freeswerk en hoogwaardig laswerk. 

Overzichtelijker en fijner werken

De komende maanden worden er diverse interne veranderingen ingezet. Zo wordt de lasafdeling opnieuw ingedeeld met een eigen kantbank, maar ook de nieuwe layout van de verspaanafdeling moet het werken fijner en makkelijker gaan maken. Naar het voorbeeld van AMS heeft SNL Metal de zaagafdeling ontdaan van incourant materiaal en is dit opgeslagen in een zeecontainer waardoor het geheel een stuk overzichtelijker is geworden.

Samen SNL Metal sterker maken

Er wordt iedere dag gewerkt aan het optimaliseren van onze werkwijze. De komende periode zullen we gaan bekijken wat er beter en efficiënter kan. Daarnaast gaan we op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te bedienen. 

Nieuwbouw tussen nummer 10 en 12

Ook aan de buitenkant zijn de eerste veranderingen zichtbaar bij SNL Metal. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe hal tussen onze panden op Madame Curieweg 10 en 12. Deze hal heeft een vloeroppervlak van 550 m2 en zal medio februari 2017 opgeleverd worden. Deze ruimte zal gebruikt worden om de interne logistiek, magazijn en de zagerij verder te optimaliseren.

Lees hier meer over SNL Metal

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie