Opening nieuwe hal

Tussenhal: de verbinding tussen onze vestigingen

In het najaar van 2016 werd er gestart met de nieuwbouw. De hal, die onze panden op Madame Curieweg 10 en 12 verbindt, zorgt voor 550 m2 extra vloeroppervlak! 

Verbeteren logistiek

SNL Systems, SNL Metal en SNL Laserservice treden sinds enige tijd onder de gezamenlijke noemer SNL Machinebouw naar buiten. Deze bedrijven hebben ieder hun eigen specialisme, maar werken ook intensief samen. Extra ruimte was dan ook hard nodig. Deze nieuwe ruimte zal gebruikt worden om de interne logistiek, magazijn en de zagerij verder te optimaliseren. Ook de inkomende logistiek (het plaatwerk en het stafmateriaal) zal verplaatst worden naar de nieuwe tussenhal. Zo ontstaat er meer productieruimte en kunnen we blijven voldoen aan de groeiende orderportefeuille.

System supplier voor de foodindustrie

SNL Machinebouw staat al vanaf 2014 in de steigers. De bedrijven binnen SNL Machinebouw hebben een duidelijke, gezamenlijke focus: de systems supplier voor de foodindustrie worden. 

Tussenhal

Wist u dat deze drie bedrijven ieder hun eigen locatie hebben, maar wel allemaal in dezelfde straat te vinden zijn? SNL Systems is gevestigd op Madame Curieweg 4, SNL Metal op Madame Curieweg 10 en SNL Laserservice op Madame Curieweg 12. De nieuwe hal is te vinden tussen Madame Curieweg 10 en 12, waardoor SNL Metal en SNL Laserservice voortaan aan elkaar verbonden zijn middels de nieuwe tussenhal. 

Op donderdag 30 maart werd de hal officieel geopend in het bijzijn van alle medewerkers van SNL Machinebouw. 

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie