Fotobanner

Opening LWM Wijchen

Sinds mei 2015 wisten we al dat LWM Laserservice uit ging breiden. Onze vestiging in Schijndel kreeg het steeds drukker en we hadden de wens om een completere partner te worden in de bewerking van contouren, profielen en plaat. Met een nieuwe vestiging konden we dit realiseren.

In juni kregen we de sleutel van het nieuwe pand in Wijchen. Natuurlijk wilden we zo snel mogelijk open, maar niet voordat alles tot in de puntjes was geregeld. De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt om LWM Laserservice in Wijchen optimaal in te delen. We kunnen niet wachten om u kennis te laten maken met het nieuwe LWM Laserservice en willen u dan ook van harte uitnodigen om de opening van deze locatie met ons te vieren.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten we u de mogelijkheden zien van onze nieuwe machines: een 3D buislaser (Adige LT8) en een vlakbedlaser (Bystronic BySpeed Pro 3015). U bent tussen 15:00 en 19:00 van harte welkom op Bijsterhuizen 5009 in Wijchen.

Benieuwd naar onze nieuwe vestiging? Meld u dan aan voor onze opening via verkoop@snl-group.com. Wij stellen uw aanwezigheid erg op prijs!

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie