Nieuwe laser: Bystar 3015 ByLaser 4400

Het Schijndelse machinepark van LWM Laserservice is uitgebreid met een Bystar 3015 ByLaser 4400. Deze allrounder van Bystronic heeft een hoop voordelen. 

Enkele voorbeelden daarvan zijn de optimale toegang van de machine aan de lange zijde, het gemak en de snelheid waarmee restplaten opgelegd kunnen worden, de mogelijkheid om volumineuze delen te bewerken door het grotere bereik van de Z-as en hogere productiviteit van de bediener door het geringe extra handelingen dat nodig is voor deze machine.  

Een van de snelste machines in zijn soort

De Bystronic BySpeed Pro 3015 is uitgerust met een 4400 W laser en een ByTrans 3015. Deze combinatie zorgt voor een zeer efficiënte productie. Het toevoegen van deze lasersnijmachine aan het machinepark is een aanvulling op de bestaande verwerkingsmogelijkheden bij LWM Laserservice. De lasersnijder is een van de snelste machines in zijn soort. Complexe profielen snijden is voor de Bystronic Byspeed 3015 bovendien geen enkel probleem.

LWM Laserservice is overtuigd van de kwaliteit van deze machines. Het is niet voor het eerst dat we een Bystronic lasersnijder aanschaffen. In Wijchen en Schijndel staan verschillende lasersnijmachines van dit merk.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie