Fotobanner

Kerstdonatie Kika & Pink Ribbon

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een jaar waarop wij, en hopelijk u ook, met tevredenheid kunnen terugkijken. Tijdens Kerst staan we ook graag stil bij anderen. Het is al jaren een traditie bij SNL: de kerstdonatie. Het bedrag dat we voorheen reserveerden voor relatiegeschenken besteden we nu aan een goed doel.

Kika

SNL Group draagt Kika al jaren een warm hart toe. We hebben daarom besloten om ook dit jaar een bedrag aan Kika te schenken. Kika (Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans in 2025 te vergroten naar 95%. Om dit te realiseren is er nog veel, kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig.

"Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker." (website Kika)

Pink Ribbon

Naast deze donatie steunen wij dit jaar ook Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. Inmiddels hebben ze al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Geen relatiegeschenk

De jaarlijkse kerstdonatie van SNL Group betekent dat onze relaties geen geschenk ontvangen in december. Simpelweg omdat we ervan overtuigd zijn dat het geld op deze manier beter besteed is. Wij zijn ervan overtuigd dat het geld zo beter besteed is en hopen onze relaties hiervan ook te kunnen overtuigen.

SNL Group wenst u prettige feestdagen en een gelukkig en succesvol 2018!

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie