Helpless Paws Rescue

In december won Helpless Paws Rescue een waardecheque van SNL, die ze gebruikten om zwerfhonden een warm onderdak te geven. In deze shelter wordt ruim 70 honden en 20 katten onderdak en verzorging aangeboden. Alle bewoners zijn gered van de straten in Skopje (Macedonië).

Met de waardecheque die Helpless Paws Rescue ontving werd een hok gemaakt, dat al snel werd omgedoopt tot het ‘SNL hok’. 

Inmiddels is het SNL hok af, helemaal in het oranje! De honden zijn er heel erg blij mee. Zodra er wat meer geld beschikbaar is wordt het hok nog verder verbeterd. Helpless Paws Rescue vertelt: 

“Leuk he, helemaal oranje...jullie kleur! De honden zijn er bovendien heel erg blij mee. We willen als we weer wat geld hebben het hok nog wat verbeteren zodat het voor de winter ook lekker warm is door de wind buiten te houden. Dit willen we gaan doen door de zijkanten dicht te maken, op zo’n manier dat we dat in de zomer weer weg kunnen pakken of open kunnen zetten. Dan is het een all season doghouse, haha! Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage, zonder jullie was dit echt niet mogelijk geweest . 

Helpless Paws Rescue”

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie