Fotobanner

Explosieve groei LWM Laserservice leidt tot nieuwe vestiging én nieuwe naam

Na een goedlopende vestiging in Schijndel, werd het tijd om LWM uit te breiden. LWM Metal in Schijndel kreeg het niet alleen steeds drukker, maar had ook de wens een nog completere partner te worden voor klanten in bewerking van contouren, profielen en plaat.

De snelheidsfabriek in plaatwerk heeft daarom een gloednieuwe vestiging in Wijchen gekregen, vlakbij AMS Metal. Vanaf afgelopen zomer wordt er aan het nieuwe pand gewerkt. Zo zijn er verschillende monteurs hard aan het werk in de nieuwe vestiging, die LWM Laserservice Gelderland heet, om alle machines te installeren. In Wijchen gaan we ons toeleggen op het vlakbed en buislaseren, zodat we een nog completere partner in voorbewerkingen worden voor onze klanten. Daarnaast zijn ook bewerkingen zoals kanten, afbramen en boren mogelijk.

Omdat de focus in Wijchen vooral op het vlakbed- en buislaseren van staal, aluminium en rvs ligt en in Schijndel vooral op snel plaatwerk, kon een nieuwe naam niet ontbreken. Vanaf nu gaat LWM Metal verder onder de naam LWM Laserservice.

Een optimaal resultaat is zowel bij LWM Laserservice Brabant als bij LWM Laserservice Gelderland altijd de doelstelling. De kwaliteit van de machines die we gebruiken leveren hier een belangrijke bijdrage aan. In Wijchen en Schijndel staan daarom verschillende lasersnijmachines van het Bystronic. Voor ontbramen hebben we machines staan van het gerenommeerde TimeSavers. 

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie