Fotobanner

AMS Metal is op zoek naar een verspaner. Maar niet zomaar een verspaner...iemand die de afdeling volledig mee op kan zetten.

De afdeling verspaning is nieuw binnen AMS Metal. Met oog op de groei en de toekomstverwachtingen is er behoefte aan een alleskunner, die op basis van ervaring de afdeling verspaning (draaien en frezen) op kan zetten en de werkzaamheden coördineert. Deze functie vereist dus verstand van techniek en samenwerking met collega’s.

Als verspaner bij AMS Metal ben je een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen. Bij elk project bepaal jij de juiste bewerkingsmethode en ga je aan de slag. Voor CNC draaien en frezen draai jij je hand niet om. Je werkt met enkelstuks en kleine series. 

Naast je ruime ervaring met verspaning, ben je ook in staat de afdeling verspaning vorm te geven. Dit alles doe je in nauw overleg met de productieleider. Je bewaakt de planning en bijbehorende productiecapaciteit, je herkent mogelijke procesverbeteringen en optimalisaties en kan deze ook doorvoeren en je bewaakt de orde en netheid in de werkplaats.

Benieuwd naar de vacature? Lees dan hier verder.

ams-verspaner-vacature-klein-2.png?mtime=20180323153118#asset:983Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie