Fotobanner

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures dan eens! Wij zijn per direct op zoek naar een samensteller/lasser, CNC draaier, CNC frezer en CNC kanter.

SNL Group staat voor gebundelde krachten in de metaalindustrie. Wij leveren metaal- en machinebouw-oplossingen: van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, (pre-) engineering, elektrotechniek en service. Of het nu gaat om groot seriewerk of juist speciaal-machinebouw, SNL Group biedt voor ieder vraagstuk een optimale oplossing.

Zijn techniek en innovatie woorden die bij jou passen? En wil je werken in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan is een baan bij SNL Group perfect voor jou! Wij zijn regelmatig opzoek naar specialisten die zich verder willen ontwikkelen. 

Hieronder treft je de openstaande vacatures aan van dit moment. Mocht jouw gewenste functie er niet tussen staan en denk je dat je zeer waardevol kan zijn voor onze organisatie, stuur dan gerust jouw CV met motivatie naar ons door.

Samensteller/lasser 
Als samensteller / lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstand lasgereed maken, samenstellen en aflassen van machineonderdelen en constructiedelen uit profiel- en plaatmateriaal in RVS vanaf tekening.

Bekijk de vacature voor samensteller / lasser >>

CNC Draaier 
Voor de functie van CNC draaier zijn we op zoek naar een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen. Tot de werkzaamheden behoren het zelfstandig afstellen en programmeren van de machine.

Bekijk de vacature voor CNC draaier >>

CNC Frezer 
Als CNC frezer bij SNL bestaan jouw werkzaamheden uit het zelfstandig afstellen en programmeren van de CNC freesbanken. Je bent een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen

Bekijk de vacature voor CNC frezer >>

CNC Kanter 
Je bent als CNC kanter verantwoordelijk voor het gehele proces; van het in- en omstellenprogrammeren en het bedienen van de kantbank tot het controleren van de onderdelen op maatvoering én kwaliteit.

Bekijk de vacature voor CNC kanter >> 

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie