Fotobanner

MVO SNL Group

Als familiebedrijf zijn we bij SNL Group sterk betrokken bij onze leef- en werkomgeving. We zijn ons ervan bewust dat een bedrijf altijd afhankelijk is van hun mensen en hun omgeving om te blijven bestaan. Ook SNL Group.

Voor SNL Group is het dus vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij. Dit doen we door een goede balans te vinden in mensen, leefomgeving en resultaat.

SNL Group ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als een normaal onderdeel van de totale bedrijfsvoering. Dit betekent dat onze mensen MVO aspecten meenemen in hun besluitvorming van organisatorische, procesmatige en technische zaken en beslissingen.

SNL Group is een familiebedrijf waar de mensen centraal staan. Onze medewerkers zijn immers de drijfveer van het bedrijf. SNL Group vindt het belangrijk om de medewerkers een werkplek aan te bieden waar zij prettig kunnen werken in een veilige, gezonde en schone werkomgeving en waar ze zich verder kunnen door ontwikkelen.

SNL Group is een bedrijf dat de Nederlandse maakindustrie in zijn DNA heeft. Daarom willen wij een bijdrage leveren aan de werkgelegenheid van Nederland. SNL Group staat midden in de maatschappij en daarom zijn we op diverse manieren sociaal betrokken. Onder andere door nauw samen te werken met onderwijsinstellingen en het steunen van goede doelen.

Onze bedrijfsvoering is afgestemd op het continue verbeteren en innoveren van producten en productieprocessen. Dat doen we door nauw met de klant samen te werken. Het continue willen verbeteren is een standaard gegeven in onze bedrijfsvoering en manier van denken door onze mensen. Het verminderen van de belasting op het milieu heeft standaard onze aandacht binnen onze bedrijfsvoering.

Afbeelding

SNL Systems
Ams 03
Ams 09

Het is inmiddels een traditie geworden: met kerst sturen we onze relaties geen geschenk meer. Het bedrag dat we hiermee besparen schenken we aan een goed doel.

SNL Group draagt KiKa een warm hart toe. Daarom hebben we er ook dit jaar weer voor gekozen om een donatie te maken aan deze stichting. Kika (Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans in 2025 te vergroten naar 95%.

Lees meer
Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie