Fotobanner

De voordelen van robotlassen

Een van de grootste voordelen van robotlassen is het kostenbesparende effect. Na het instellen van de lasrobot kan deze eindeloos lassen met de grootste precisie. In tegenstelling tot handmatig lassen, waarbij personeelskosten en productietijd een grote rol spelen, is de kwaliteit van robotlassen constant en heeft het een lage productietijd. Anders dan vaak gedacht wordt, is robotlassen ook voordelig voor kleine series. Door de ontwikkeling van de technologie worden de robots snel ingesteld.

De hoge nauwkeurigheid van het laswerk dat een lasrobot levert is nauwelijks te vergelijken met handmatig laswerk. Omdat de robot repeterende bewegingen maakt is het eindresultaat zeer nauwkeurig.

Gestandaardiseerde kwaliteit, continuïteit, voorraadhoudend, snelle levering en lage kosten: robotlassen is een onmiskenbaar specialisme van AMS.

Net als bij onze andere diensten staan constante kwaliteit, snelheid en precisie voorop in ons werk. Neem contact met ons op om de voordelen van robotlassen te ervaren.

Prijsaanvraag robotlassen

U heeft de voordelen van robotlassen zojuist gelezen en u wilt graag een offerte voor de robotlas opdracht. Neem dan via dit formulier contact op met onze afdeling verkoop. Zij bereken niet alleen een scherpe prijs voor u maar vertellen u ook de levertijd.

Speciale condities en voorwaarde robotlassen

Bent u opzoek naar een intensive samenwerking en eist u speciale condities en voorwaarde? Geen enkel probleem. Door jarenlange samenwerking met OEM'ers zijn wij bekend met speciale condities en voorwaarde.

Wij kijken met vertrouwen uit naar uw aanvraag.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie