Fotobanner

Orbitaal TIG lassen

In sommige industrieën is alleen de allerbeste laskwaliteit goed genoeg. In die gevallen, zoals bij halfgeleiders, farmacie en voedingsindustrie, kan uitsluitend met het orbitaalsysteem gewerkt worden. Daarom wordt orbitaal TIG lassen steeds vaker toegepast. Het creëren van hoogwaardige pijpverbindingen is met deze techniek geen enkel probleem meer, mede omdat het orbitaal TIG lasproces volledig geautomatiseerd is.

Dit proces wordt vooral ingezet voor het lassen van ronde buizen en leidingen waarbij een perfecte doorlassing een vereiste is. De computergestuurde laskop draait tijdens het proces 360 graden rond de las, waardoor een constante kwaliteit ontstaat.

Dankzij het orbitaal TIG lassen zijn we ook een partner in process equipment met maatwerk in skidbouw, kleine tankbouw en RVS leidingen. Dit kan gaan om projecten in de voedingsmiddelen, zuivel, water, chemie, petrochemie of farmacie; SNL wil klanten kunnen ontzorgen van engineering tot fabricage en installatie. Orbitaal TIG lassen is daar een belangrijk onderdeel van.

Verder praten ?

Wanneer u meer wilt weten over onze manier van samenwerken, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u daar graag meer over en wanneer u daar prijs opstelt geven wij u graag een rondleiding door onze werkplaats. Deze rondleiding geeft u een goede indruk wie wij zijn, wat onze capaciteit is en waarom wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wilt u worden terug gebeld?

Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoed.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie