Fotobanner

Machinebouw

De machinebouw is binnen de SNL Group het fundament waar op de groep is gebouwd. De sterke focus op machinebouw is een bewuste keuze omdat wij onze klanten de allerbeste kwaliteit willen leveren, en dat is alleen mogelijk wanneer wij onze complete organisatie en werkprocessen hierop inrichten.

Machinebouw voor de Food Industrie

De SNL Group uit Schijndel heeft binnen de machinebouw zich met name gespecialiseerd in machinebouw voor de foodindustrie. Deze industrie stelt bijzonder hoge eisen vanwege de hygiëne en voedselveiligheid. De toegepaste materialen bij de machinebouw moeten garanderen dat er geen delen hiervan in het product terecht kunnen komen.

Ook moet de machine zo zijn ontwikkeld en gebouwd, dat zich geen product kan ophopen in dode hoeken of uiteinden, waardoor ongewenste uitgroei van micro-organismen kan ontstaan. En verder moet de machine na productie snel kunnen worden gedemonteerd voor reiniging en desinfectie om daarna snel en zonder problemen de machine weer te monteren.

De EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) heeft richtlijnen geschreven waaraan deze machines moeten voldoen. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen als machinebouwer. Sterker nog, onze eigen kwaliteitsnormering gaat verder dan deze richtlijnen.

Verder praten ?

Wanneer u meer wilt weten over onze manier van samenwerken, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u daar graag meer over en wanneer u daar prijs opstelt geven wij u graag een rondleiding door onze werkplaats. Deze rondleiding geeft u een goede indruk wie wij zijn, wat onze capaciteit is en waarom wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wilt u worden terug gebeld?

Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoed.

machinebouw aalten
machinebouw brabant
machinebouw breda
machinebouw cuijk
machinebouw deurne
machinebouw drachten
machinebouw duiven
machinebouw gent
machinebouw gorinchem
machinebouw gouda
machinebouw harderwijk
machinebouw izegem
machinebouw kortrijk

machinebouw lichtenvoorde
machinebouw oost vlaanderen
machinebouw oosterhout
machinebouw roosendaal
machinebouw schijndel
machinebouw someren
machinebouw tilburg
machinebouw turnhout
machinebouw uden
machinebouw veghel
machinebouw waalwijk
machinebouw west-vlaanderen
machinebouw zutphen
machinebouwers brabant

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie