Fotobanner

Specialist in het lasersnijden van RVS

SNL Group is een specialist in het snijden van RVS op maat. Onze collega’s bij LWM Laserservice zorgen voor het nauwkeurig lasersnijden van RVS (maar ook van staal en aluminium).

RVS lasersnijden doen we tot afmetingen van maar liefst vier meter. Het lasersnijden gebeurt bovendien in een geautomatiseerd en manarm proces. Hierdoor kunt u LWM Lasersnijden inschakelen wanneer u RVS wil snijden met behulp van een laser. Van seriewerk tot spoedopdrachten: het RVS lasersnijden gebeurt bij SNL Group en LWM Laserservice altijd tegen een gunstige prijs en hoge kwaliteit.

Lasersnijden RVS bij LWM Laserservice:

  • Lasersnijden van RVS, staal en aluminium
  • RVS op maat gesneden
  • Lasersnijden tot maar liefst vier meter

De voordelen van geautomatiseerd RVS lasersnijden:

  • Manarm proces
  • Geschikt voor seriewerk
  • Spoedopdrachten mogelijk
  • Gunstige prijs

Bij het lasersnijden van RVS is LWM Laserservice niet afhankelijk van derden. Dit zorgt ervoor dat de productieprijs, levertijd en kwaliteit altijd in eigen hand hebben. Wat uw lasersnij-vraagstuk ook is, wij vinden altijd een geschikte oplossing.

RVS lasersnijden: waarom? 

 Het snijden van RVS met behulp van een laser kent vele voordelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de rechte en braamvrije snede, maar ook aan de nauwkeurigheid, vrije contouren en de minimale warmtebeïnvloeding. Dit zorgt ervoor dat RVS lasersnijden een strak eindresultaat oplevert.

LWM Laserservice is dé specialist in RVS lasersnijden

LWM Laserservice onderscheidt zich van andere RVS lasersnijders doordat ze grote plaatwerk van grote afmetingen aankunnen. Het lasersnijden van RVS kan hier tot twee bij vier meter, met een dikte van maximaal 20 mm.

Onze methodes voor RVS lasersnijden 

Omdat LWM Laserservice gespecialiseerd is in het lasersnijden van RVS, zijn alle medewerkers hier ook zeer bedreven in het lasersnijden. Zij weten precies hoe RVS behandeld moet worden voor een perfecte afwerking.

Om een mooie snede te krijgen snijden maken we bij het lasersnijden van RVS gebruik van stikstof. Na de eerste bewerking kan het materiaal, indien nodig, handmatig bewerkt worden. 

Verder praten ?

Wanneer u meer wilt weten over onze manier van samenwerken, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u daar graag meer over en wanneer u daar prijs opstelt geven wij u graag een rondleiding door onze werkplaats. Deze rondleiding geeft u een goede indruk wie wij zijn, wat onze capaciteit is en waarom wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wilt u worden terug gebeld?

Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoed.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie