Een probleemloos verlopende productie, continu. Daar gaat u voor. En daar mag niets tussen komen.

Helaas zijn problemen niet altijd te voorkomen. Denk aan storingen, uitval van personeel, tekort aan personeel of noodzakelijke reparaties. Dan is het goed om te weten dat er een partij is die al uw problemen in no-time en op professionele wijze verhelpt en die op alle momenten dat het hard nodig is voor u klaar staat. Bij SNL Group hebben we speciaal daarvoor de divisie Service & Support.


Fotobanner

Jarenlange praktijkervaring

Onze jarenlange praktijkervaring en onze gedegen mechanische (en elektrische) expertise, hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn: uw flexibele schil voor technische support en service. Wij weten als geen ander wat er gemaakt moet worden én hoe het gemaakt moet worden.

De vraag naar technisch specialisten wordt steeds groter. Vaak is men niet op zoek naar een ‘gewone’ technisch specialist, maar naar persoonlijk contact met de specialist is kwestie, duidelijke afspraken en korte communicatieve lijnen. Bij Service & Support regelen we dat.

SNL Service ondersteunt uw technische dienst op de momenten dat het nodig is. Dit doen we zowel intern als bij externe bedrijven. Maak kennis met onze vakkundige experts.


Reparatie of onderhoud nodig aan uw machine? Voor de mensen van SNL Service geen enkel probleem. Ook voor modificaties van uw machines en gereedschap kunt u bij ons terecht.


Stilstaan vanwege een onderdeel is niet meer nodig met SNL Service. Wij denken met u mee over een passende oplossing en leveren een reserveonderdeel.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie