In hoge mate geautomatiseerd en manarm produceren: dat is hoe we bij SNL Group met lasersnijden omgaan. Omdat we het volledige productieproces in eigen hand hebben kunnen we altijd de beste prijs en kwaliteit garanderen. Bij het uitsnijden van ingewikkelde vormen is lasersnijden een veelgevraagde techniek. Bij SNL Group hebben we het lasersnijden tot een specialisme verheven. Voor het op maat snijden van RVS, staal en aluminium bent u bij SNL Group aan het juiste adres

Om onze laserservice up-to-date te houden investeren we in deze divisie: "We hebben geïnvesteerd in services, machines en diensten. Op die manier kunnen we als SNL Group een nog completere partner worden voor onze klanten in het bewerken van contouren, profielen en plaat."

Fotobanner

Door alles in eigen huis te produceren zijn we flexibel en hebben we zicht op de kwaliteit van onze producten. Met een uitgebreid machinepark, de juiste materialen op voorraad en een duidelijke focus op waar we goed in zijn zorgen we dat alle bewerkingen tot in de puntjes voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom werken we minutieus en nauwgezet, met een grote dosis kennis en vakmanschap.

De voordelen van lasersnijden zullen u wellicht niet onbekend zijn. De rechte, braamvrije snede, de nauwkeurigheid, de vrije contouren die gecreëerd kunnen worden, het snelle omschakelen naar een ander product, de minimale warmtebeïnvloeding…ze dragen allemaal bij aan het strakke eindresultaat dat lasersnijden oplevert. Door de grote vormvrijheid is het al jaren een populaire bewerkingsvorm.

Als specialist op het gebied van lasersnijden weten we dat ieder materiaal om een speciale bewerking vraagt. Zo gebruiken we bij het lasersnijden van staal zuurstof als beschermgas en gebruiken we stikstof bij te poedercoaten producten. Roestvaststaal vraagt om een andere aanpak. Om een mooie snede te krijgen snijden we RVS met stikstof en kunnen we achteraf handmatig of machinaal afbramen. Hier krijgt ieder materiaal de aandacht dat het verdient voor het beste eindresultaat.

Fotobanner

  • Fijne snede
  • Weinig materiaalverlies
  • Moeilijke contouren snijden is geen probleem
  • Veel vormvrijheid
  • Sneller ten opzichte van andere snijtechnieken
  • Weinig nabewerking nodig

Als toeleverancier op het gebied van plaatwerk kunt u voor verschillende bewerkingen bij ons terecht. Van lasersnijden en kanten tot boren en tappen. Omdat alles zich onder één dak bevindt kunnen we u snel van dienst zijn. Bovendien hebben we de kwaliteit van het eindresultaat op die manier in eigen hand.

Afbeelding

Kanten
Lwm 04
Lwm Cover

Lasersnijden
Bij SNL Group werken specialisten op het gebied van lasersnijden. Zij weten hoe ze een strak eindresultaat kunnen krijgen. Een gepaste oplossing voor uw lasersnij-vraagstuk? Neem contact met ons op!

Buislasersnijden
Extreme nauwkeurigheid gewenst? Dan biedt buislasersnijden de uitkomst. Van eenvoudige bewerkingen tot lastige patronen: alles is mogelijk met deze machine. Van grote tot kleine series!

Overige bewerkingen
Bij hoogwaardig plaatwerk en laserwerk komt de juiste afwerking kijken. Wij zijn u graag van dienst met machinaal ontbramen tot kanten, boren, tappen en lassen.

Afbeelding

Laser
Plasma
Welder

Bent u op zoek naar een leverancier van laser- en plaatwerk, die u snel, goed en tegen een zeer scherpe prijs van dienst is? LWM Laserservice (onderdeel van SNL Group) is specialist in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten op maat in RVS, staal en aluminium. Voor zowel grote als kleine series kunt u bij ons terecht. Onze processen zijn in hoge mate geautomatiseerd en ‘manarm’. Dat maakt ons de perfecte partner voor bijvoorbeeld seriewerk en spoedopdrachten tegen een zeer gunstige prijs. Onze kracht zit in het feit dat wij in onze productieprocessen niet afhankelijk zijn van derden. Op die manier hebben we levertijd, kosten én kwaliteit zelf in de hand.

Meer over de divisie lasersnijden?

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Hebt u regelmatig lasersnij-spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is SNL Group dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Lid Koninklijke Metaalunie Lid Koninklijke Metaalunie